Микрослушалки - най-доброто на пазара?

Със сигурност всеки млад човек, на когото му предстоят изпити, е наясно какво представляват така наречените слушалки за преписване, благодарение на които всеки верен приятел може да диктува отговорите за даден изпит на слушалките. Днес дори обикновените Bluetooth моно слушалки едва ли ще се забележат на ухото, ако прическата е подходяща. Специалните микрослушалки пък изобщо не се виждат с просто око.

Въпреки това, бъдете внимателни, когато поръчвате такова устройство!

Винаги има преподаватели и квестори, които са наясно с високите технологии и бдят като цербери по време на изпит. Използването на такива устройства за преписване не е шега! Искат се тренировки на сухо, за да има желания ефект, тоест взет изпит.

Цените на магическите слушалки са напълно поносими и човек вместо да се ходи на частни уроци или да чете сериозно за изпита, може да си ги купи лесно. Цените на най-добрите са от 100 лева нагоре и те са оригинално прикрити като очила, портфейл, химикалка, диадема, огърлица, часовник.

Вариантите са много и дават възможност да се преписва идеално.

За да работят микрослушалките, то те се нуждаят от зареждане. Когато се избират такива устройства, трябва да се обърне внимание колко време издържат. Както знаете, изпитите почти никога не продължават по-дълго от пет часа.

СТОП, все пак става въпрос за измама по време на изпит!

Да, такава е истината, но човек винаги може да попадне в безизходна ситуация, където безумно строг преподавател пише само двойки и къса на поразия! Да си спомним… Голямата Брадва, Малката Секира или АзСъмБог. Качествените и по-скъпи микрослушалки съчетават модерни технологии за предаване на данни, криптират ги с добре установени протоколи, което ги прави почти невъзможни за откриване. Важно е и вграденият микрофон да улавя дори най-слабите звуци.

Как се преписва с тях?

Първо трябва да се прочете инструкцията за ползване. Важно е да се дават знаци на човека, който помага с отговорите. За целта просто се симулира писане, но де факто има предварително установена система за контакт. По време на изпита не може да се говори, защото в стаята се пази тишина, но често в началото, когато темите са дадени, е малко шумно. Точно това е моментът, когато може да се прошепнат зададените теми. Съвременният микрофон ще помогне и не е нужно да се повтаря много пъти.

Качеството на звука в микрослушалките в ухото е много важно, за да има резултат и съответно висока оценка на изпита.

Само за 159 лева може да се купи комплект предавател с очила SUPER с блутут с микрослушалка LUX /MSKL003/ с. Това е перфектно съотношение на цена и качество. Комплектът е с елегантен дизайн добър живот на батерията, а микрослушалката е съвместима с мобилни и радио телефони. Този модел е подходящ повече за представители на мъжкия пол.

А жените може да се доверят на комплекта предавател с диадема с блутут с микрослушалка VOICE X2 /MSKX017/ за 174 лева. Парите си заслужават – батерията издържа до 6 часа, а звукът е перфектен. Става дума за една от добрите микрослушалки на пазара с изключително малки размери.

Също толкова добър е и комплектът предавател блутут за ръка 4,5W с микрослушалка VOICE X2 /MSKX016/. Цената е почти същата, батерията издържа до 6 часа и звукът е перфектен. Разбира се, че има и други модели, но винаги трябва да помните, че чистотата на ушите е от особено значение. Лошата хигиена в ушния канал може да доведе до катастрофални последици.

 

Публикувано в Маркетинг.

Коментарите са забранени.