Как да изтегля заем без трудов договор?

В много от случаите, в които възниква нуждата от бързи пари на заем, набавянето им е неотложен ангажимент, а липсата на трудов договор често е фактор, поради който заявката ви за кредит не бива одобрена. Това обаче не трябва да ви отказва от търсенето на други кредитни компании, тъй като немалко са тези, които биха ви оказали съдействие именно в този момент на тежко финансово затруднение. Гъвкавите условия, които предлагат небанковите кредитни институции, биха проработили във ваша полза, за да усвоите нужния ви бърз кредит в точния момент, въпреки липсата на трудов договор.

Трудовият договор - гарант за одобрена заявка за бърз кредит?

Без съмнение наличието на трудов договор при кандидатстване за заем е фактор, който повишава драстично шансовете ви за получаване на одобрение за бърз кредит. Другият важен момент, на който обръщат внимание кредитните компании, е наличието на ЦКР, или каква е вашата кредитна история до момента. Наличието на добро кредитно минало също е плюс за вас, наред с трудовия договор, който гарантира известна сигурност по отношение на финансови постъпления, с които бихте могли коректно и в срок да обслужвате придобития бърз кредит. Наличието на трудов договор обаче невинаги е гарант за одобрена заявка за заем, особено щом става въпрос за бърз кредит.

За разлика от небанковите кредитни институции, при кандидатстването ви за заем в банка, липсата на трудов договор и е почти сигурен сигнал за отказ от страна на кредитора. Банките спазват по-стриктни условия при обслужването на кредити, те искат деклариране на сигурни доходи, имущества и други, които да обезпечат заема във възможно най-голяма степен.

Тегленето на заем без трудов договор - мисията възможна

Липсата на трудов договор не означава отказ от страна на кредитора, в случай че сте заявили кредит онлайн или във физическия обект на компания, специализирана в краткосрочното кредитиране. Гъвкавите условия, които предлагат днес компаниите от този тип на пазара, дават голям шанс на потребители, които нямат сигурни доходи (при заетост по трудов договор) да си осигурят нужните им бързи пари, като посочат друг тип обезпечение на кредита. Това могат да бъдат доходи от работа по граждански договор, допълнителни приходи от друга дейност, посочване на лице-гарант по заема и други.

И докато при кандидатстване за кредит в банкова институция липсата на трудов договор може да означава категоричен отказ за изтегляне на заем, то в този момент на помощ идват фирмите за бързи кредити, които могат да ви предоставят бързи пари, точно когато имате най-неотложна нужда от тях. С условията, които предлагат и максимално улеснените изисквания по обезпечаване на вземането, тегленето на заем без трудов договор е “мисията възможна”. Получете нужните ви бързи пари до минути, като пуснете заявка за кредит онлайн или посетите офис на компанията, на която сте се доверили.

 

Публикувано в Маркетинг.

Коментарите са забранени.