Лазерен принтер с евтини консумативи

Лазерните принтери са широкоразпространени печатащи устройства и почти няма офис, който да не разполага с поне един такъв принтер. Тяхната бързина и качество на принтираното изображение ги превръща в предпочитани печатни устройства както за работни, така и за ежедневни, домашни цели. Надеждни, удобни, безшумни и компактни – тези принтери могат да покрият нуждите и изискванията на всеки потребител.

Днес всеки един каталог с техника разполага с богато разнообразие от модели лазерни принтери. Вашата задача остава да изберете този от тях, който е най-подходящ за вашите нужди и се вмества добре във вашия бюджет. Според своите функции, технически характеристики и приложени екстри, различните устройства поддържат различни цени и се различават в своя размер. Ако разполагате с малък офис или искате да закупите принтер за дома, най-добре се насочете към по-компактните модели, които са предназначени за средно натоварване и не заемат излишно много място. Ако пък обемът на работа е голям, можете също да намерите подходящ принтер на нормални цени, който да е надежден и да не ви създава проблеми при по-интензивно печатане.

Много хора, насочващи се към принтери на по-ниски цени се притесняват за бъдещата цена на необходимите консумативи. Истината е, че можете да намерите лазерни принтери с евтини консумативи, но за целта трябва да изчислите колко излиза средната цена на страница. Това става като разделите цената на тонер касетата, която използва принтера на броя страници, които е предвидено да отпечата.

Пример за добър лазерен принтер с евтини консумативи е HP LaserJet Pro. Подходящ е за професионална ежедневна употреба и освен че дава много ниска цена на страница, е изключително бърз и компактен. Към момента, HP LaserJet Pro е сред най-предпочитаните лазерни принтери за работа. Цената на страница с голяма тонер касета излиза около 3 стотинки, което е много добра цена за такъв вид принтер. Самото устройство също се нарежда сред достъпните принтер цени на пазара.

Винаги пресмятайте цената на страница преди да закупите принтер за вашия дом или офис. Това е най-сигурният начин да прецените доколко даденото устройство ще натоварва бюджета ви в бъдеще. Също така, това е лесен начин да съпоставите няколко лазерни принтера, между които се колебаете и да изберете онзи от тях, който излиза най-изгоден в дългосрочен план. Вероятно ще забележите, че по-високите принтер цени вървят с по-ниски цени за консумативи и обратното, но винаги можете да намерите нещо по средата, което да оправдае вашите очаквания и да се справя с работата, която му възлагате.

 

Публикувано в Маркетинг.

Коментарите са забранени.